Sælg gode IHC løsninger til dine kunder

Når du sælger en IHC løsning til din kunde, er det vigtigt at bruge tid på at forstå kundens behov. Skal det være en lille løsning, hvor kun lysstyring indgår eller skal det være den helt store forkromede med lys, alarm, varme, persienner m.m.

Nogle kunder er meget uafklaret om ønsker og behov, mens andre er meget klare på, hvad de ønsker sig. Det er en god idé at spørge grundigt ind til opgaven. Husk at selv den afklarede kunde måske har glemt noget eller ganske enkelt ikke ved det hele!

En ting mange glemmer er at give kunden tid til at tænke over, hvor den bedste placering af betjeningspanelet er. Det første valg af placering kan tænkes ikke at være det mest fornuftige.

Bed din kunde tænke grundigt over følgende inden de vælger den endelige placering:

  • Hvor tit skal jeg bruge betjeningspanelet?
  • Hvem skal bruge det?
  • Må det sidde synligt for gæster eller skal det “gemmes lidt af vejen”?

Prisen på IHC løsningen

Prisen forandrer sig hurtigt en del, hvis det lidt senere i processen viser sig, at kunden har behov for flere moduler end først antaget.

Derfor er det en rigtig god ide at beskrive projektet grundigt, og når der er enighed om IHC løsningen, så lave beregninger på pris. På den måde sikrer du både dig selv og din kundes tilfredshed.

Hvad er omkostningen ved IHC programmeringen?

Hvis du selv laver IHC programmeringen vil din direkte omkostning være arbejdslønnen. Men husk at du måske ikke har den store erfaring og hurtigt bruger mere tid end nødvendigt på at programmere. Samtidigt har du måske andre opgaver, som det kniber med at nå til aftalt tid.

Når du har beskrevet projektet godt, så kunden og du er enige, så er det let at outsource selve IHC programmeringen.

Læs mere her om fordelene ved outsourcing af IHC programmering.

Den intelligent bolig løst med IHC programmering