IHC programmering – lad eksperter om det!

Vi har erfaring med programmering af utallige IHC systemer, hvilket giver dig sikkerhed for brugervenlighed og hurtig levering. Uanset om IHC systemet er helt nyt eller en tilføjelse til eksisterende elinstallationer, er det vigtigt at alt fungerer let for brugeren fra første dag.

Husk at have kunden i centrum i den intelligente bolig

Når du sælger en IHC løsning til kunden, er det din opgave at sætte dig ind i kundens behov. Fokuser ikke kun på det kunden selv nævner, men sæt dig i deres sted og foreslå andre løsninger i IHC systemet, som du mener kan være til gavn for kunden. Det vil blive oplevet som god service og vil sikre at programmeringen af IHC installationen kan gøre færdigt af én gang. Det gør det enkelt og billigt for dig.

Nemt at levere IHC installation til kunden

Ofte er det kun mester selv, som kan programmere IHC systemet. Det betyder, at programmeringen tager tid væk fra andre væsentlige opgaver såsom ledelse, planlægning, salg, tilbud og opfølgning. Derfor kan det hurtigt betale sig, at få en ekspert til at programmere.

  • Vi har rutine i IHC programmeringen
  • Vi kan koncentrere os alene om den opgave
  • Vi har fokus på brugervenligheden
  • Vi kender IHC systemet i detaljer

God instruktion giver tilfredse kunder

Når du endeligt leverer IHC installationen, er det en god ide at bruge god tid på at undervise kunden i systemet, så de forstår mulighederne, og hvor enkelt systemet virker.

Kontakt os for et tilbud på programmering af din opgave

Den intelligente bolig bliver kun intelligent, hvis IHC systemet er programmeret korrekt!

Oversigt over den intelligente bolig fra LK

Betjeningspanel til LK IHC