Professionel Philips Dynalite programmering

Vi hører til en af de få virksomheder hovedstadsområdet, der kan programmere et velfungerende Philips Dynalite løsning for dig. Du kan læse mere om systemet her på siden, men du kan også kontakte os for mere information.

Hvad kan Philips Dynalite tilbyde

  • Fuldt integreret lysstyring og byggeautomatiseringsløsninger
  • En sofistikeret løsning med fokus på komfort og æstetik
  • Produktive, pålidelige og energieffektive løsninger til boliger, kontorer, detailhandel, industri, stadioner, offentlige rum m.m.

Forudbestemt lysstyring

Dette er mere end blot on / off lysstyring. Programmering af Dynalite kontrol giver dig mulighed for at skabe stemning og huske forskellige belysningssenarier, der passer til dit humør og anledning.

Distribueret styring og overvågning

Vi kan konfigurere, kontrollere og overvåge alle lysene og systemkomponenter fra ethvert punkt på nettet og generere statusrapporter til dig.

Energibesparelser der kan mærkes

Der kan opnås store besparelser ved hjælp af intelligente belysningssystemer, hvor belysningen kun er tændt, når det er nødvendigt. Det naturlige lys udnyttes og suppleres med belysning efter behov. Det giver en optimeret miljøindsats og minimerer drifts-og vedligeholdelsesomkostninger.

Philips Dynalite programmering skalleres let

Skiftende lejemål, svingende antal medarbejdere og varierende office / kommercielle aktiviteter giver behov for ændringer i systemet. Alle output-kanaler let kan omkonfigureres uden ændringer i ledningsføring. De samme komponenter kan bruges i et enkelt rum eller i større projekter, der involverer tusindvis af kontrollerede enheder.

Øget levetid

Blød start og begrænsende spændingsregulering teknologier beskytter lamper fra

Perfekt LED dæmpning

Avanceret teknologi fra Philips Dynalite giver flimmerfrit dæmpning af LED lamper.

Øget levetid til pærer

Den avancerede teknologi sikrer at pærerne får en markant længere levetid.

Perfekt LED nedtoning

Med Philips Dynalite opnår du en nedtoning af LED lys uden flimmer.

Læs mere om Philps Dynalite her.

Lad os programmere din Dynalite elinstallation

Kontakt os og hør mere om, hvordan en løsning med Philips Dynalite kan hjælpe dig til at styre lys og bygningsautomatisering.