Oplev DALI

DALI står for Digital Addressable Lighting Interface og er en protokol, der er fastsat i den tekniske standard IEC 62386.

Opgaven at give lys i et rum har længe været løst – udfordringen i dag er at sikre, at den rette lyskvalitet er forudsat. Listen over parametre, der skal overvejes, er lang. Bare et par er:

  • Lysstyrke og blænding
  • Farvegengivelse og lys farve
  • Farvestyring og tilstedeværelse sensing
  • For disse opgaver, du har brug for en pålidelig, rimeligt prissat og enkelt kontrolsystem bidrager til at adressere de udfordringer, som moderne belysning teknologi skal mødes – det er DALI

DALI – fremragende systemydelse

Kontrollerbare belysningssystemer er nøglen til energibesparelser i opbygningen af et ​​belysningsanlæg – med den ekstra fordel af øget komfort og sikkerhed. DALI blev udviklet, som en international branchestandard for intelligent og nem styring af lys.

Den standard indeholder flere dele, der giver kontrol og overvågning funktionalitet til forkoblinger, nødsituation gear og LED gear, udvide til lysstyring i den nærmeste fremtid.

DALI på søgeord
Global standard for lysstyring kommunikation (IEC 62386)
Kontrol, konfiguration og overvågning af anordninger
Støtte for mange typer af lamper
Standardiseret kontrol gear (f.eks ballast, nødsituation gear, chauffører, transformatorer, relæer) og i den nærmeste fremtid også styre enheder (trykknapper fx karruseller, sensorer)
Gælder for mange belysning , herunder
Kommerciel (f.eks kontorer, skoler, fabrikker, pakhuse)
Arkitektoniske (fx museer, butikker, restauranter), og
Bolig (scene-indstilling og energibesparelse)
Fleksibelt system , som kan bruges fra meget små systemer til opbygning af hele systemer